ȘCOALA DE BANI PE ROȚI A AJUNS ÎN PITEȘTI

Stiri

Școala de bani pe Roți, primul program itinerant de educație financiară interactivă care se adresează copiilor cu vârste între 7 și 14 ani, ajunge pentru prima dată în Pitești și s-a oprit în Piața Primăriei pentru a oferi cursuri gratuite de educație financiară elevilor.

Potrivit BCR: ,,Atelierele din Școala de bani pe Roți se desfășoară într-un camion numit FLiP, a cărui remorcă modulară se transformă într-un loc de joacă cu dotări de ultimă generație, unde traineri specializați oferă cursuri interactive gratuite de educație financiară unui grup format din 15 elevi, timp de 90 de minute. Programul recurge la învățarea experiențială și jocuri pentru a-i ajuta pe cei mici să acumuleze cunoștințe despre cum circulă banii prin lume”.

Proiectul de educație financiară îi învață pe copii cum să facă economii și cum să gestioneze un buget, realizând toate acestea cu ajutorul unor jocuri desfășurate în cadrul atelierelor de educație financiară. Acestea au loc în camionul FLiP, special amenajat pentru a fi deopotrivă loc de joacă și sală de curs.

Camionul FLiP se va afla în Piața Primăriei din Pitești timp de o lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 2 =