TERMO CALOR CONFORT, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PITEȘTENI

Stiri

TERMO CALOR CONFORT S.A. anunță că începând cu data de 16 septembrie 2019 va proceda la încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică pentru ÎNCĂLZIRE, în vederea pregătirii rețelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire 2019 2020.

Furnizarea agentului termic pentru încălzirese va realiza avându-se în vedere prevederile Art. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, modificat, după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 20.00 – 06.00 a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior mai mici de 10º C.

​,,Rugăm utilizatorii/consumatorii TERMO CALOR CONFORT S.A. să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a preîntâmpina eventualele incidente.

Asociațiile de proprietari în calitate de utilizator de energie termică pentru încălzire, precum și de reprezentant în relațiile cu furnizorul de energie termică al proprietarilor au obligația să se asigure căinstalațiile după branșament sunt în stare defuncțiune, respectiv toate lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate până la data de 16 septembrie 2019.

Facem precizarea că, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325/2006 a Serviciului public de alimentare cu energie termică, debranșarea/deconectarea instalațiilor interioare de încălzire și pentru apă caldă de consum ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

De asemenea, vă solicităm să întreprindeţi de urgenţă toate demersurile necesare pentru achitarea tuturor sumelor pe care le datoraţTermo Calor Confort S.A., conform obligațiilor contractuale, transmite Termo Calor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

96 − = 88