UBER AJUNGE ȘI ÎN PITEȘTI

Stiri

Începând din această după-amiază, Uber este disponibil în Pitești, primul oraș din județul Argeș în care serviciul se extinde. Pitești devine astfel al nouălea oraș Uber din România.  Între 6 și 18 aprilie, utilizatorii noi din Pitești pot folosi codul HELLOPITESTI pentru o reducere de 50% din costul a două curse UberX, pentru până la 7 lei reducere/călătorie.

Uber s-a lansat în România în 2015, în București, și s-a extins rapid în Cluj, Timișoara, Brașov și Iași. În vara anului 2020 a ajuns în Constanța, iar în luna martie serviciul a fost lansat în Craiova. Săptămâna trecută, Uber s-a lansat și la Galați.

La fel ca în celelalte orașe din România, șoferii parteneri din Pitești sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. În Pitești, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute.

Piteștenii pot comanda un Uber prin simpla apăsare a unui buton. Utilizatorii se pot bucura de 50% reducere pentru 2 călătorii, folosind codul HELLOPITESTI între 6 și 18 aprilie, pentru până la 7 lei reducere/călătorie.

Pitești este al nouălea oraș din România în care Uber este disponibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 4 = 3