UN TÂNĂR ARGEȘEAN ARE NEVOIE DE AJUTOR!

Stiri

Norbert Papp Dragomir are cancer în cavitatea bucală şi, de câteva luni, trece printr-un chin greu de imaginat. După ce a început într-un spital din Craiova şedinţele de chimioterapie, tumora – apărută ca un punct negru, minuscul, lângă o măsea – a crescut foarte mult, încât tânărul abia dacă îşi mai poate ţine acum limba în gură. În vârstă de 31 de ani, el se hrăneşte ca un bebeluş, nu mai poate vorbi şi, în fiecare secundă, se luptă să respire.

Norbert urmează în continuare un tratament complex de imunoterapie, care din păcate nu dă randament. În România, argeşeanul nu are nicio şansă de vindecare. Tumora din gură este uriaşă. În plus, i-au apărut mestastaze la plămâni. Chiar dacă abia pâlpâie, speranţa de viaţă a tânărului este într-o clinică din Israel, unde poate urma un tratament revoluţionar al cancerului de piele (terapia TIL), foarte eficient în cazul pacienţilor cu melanom metastazat, care nu au răspuns la metodele convenţionale. Prin terapia TIL, după îndepărtarea parţială a tumorii, medicii izolează limfocitele, apoi le programează genetic pentru a căuta şi a distruge celulele tumorale, transformându-le efectiv în… soldaţi, care elimină celulele canceroase. După ce sunt crescute câteva zile în laborator, medicii îi injectează pacientului limfocitele astfel programate.

Norbert locuieşte în comuna Moşoaia. Este căsătorit de vreo doi ani şi o are alături, în această luptă pe viaţă şi pe moarte, pe Gabriela, soţia sa.

Tratamentul TIL efectuat de medicii din Ţara Sfântă costă 215.000 dolari. Tânărul bolnav este agent de vânzări şi nu dispune de aceşti bani. Oamenii generoşi care vor să îl ajute pe Norbert cu orice sumă au la dispoziţie următoarele conturi

RO55BTRLEURCRT0P20286501 – cont EUR

RO70BTRLRONCRT0P20286501 – cont RON

Conturile sunt deschise la Banca Transilvania, pe numele soţiei, Adriana Gabriela Papp Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

35 + = 41