(VIDEO) CORT PENTRU PRETRIAJ EPIDEMIOLOGIC ÎN FAȚA SPITALULUI DE PEDIATRIE

Stiri

Punct medical pentru pretriaj epidemiologic, la Spitalul de Pediatrie Pitești.

Ieri, 24 martie, în fața Spitalului de Pediatrie Pitești, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș au instalat un cort ce va avea destinație de punct medical pentru pre-triaj epidemiologic în cazul pacienților suspecți de infecție cu coronavirus.

Punct medical pentru pre-triaj epidemiologic, la Spitalul de Pediatrie PiteștiAstăzi, 24 martie, în fața Spitalului de Pediatrie Pitești, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș au instalat un cort ce va avea destinație de punct medical pentru pre-triaj epidemiologic în cazul pacienților suspecți de infecție cu coronavirus. În situația în care numărul persoanelor suspecte și contaminate va crește, cortul va putea fi folosit atât pentru pre-triaj, cât și ca punct staționar până la internarea acestora în spațiile special amenajate la nivelul Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Publicată de Consiliul Judetean Arges pe Marţi, 24 martie 2020

În situația în care numărul persoanelor suspecte și contaminate va crește, cortul va putea fi folosit atât pentru pre-triaj, cât și ca punct staționar până la internarea acestora în spațiile special amenajate la nivelul Spitalului Județean de Urgență Pitești.

1 thought on “(VIDEO) CORT PENTRU PRETRIAJ EPIDEMIOLOGIC ÎN FAȚA SPITALULUI DE PEDIATRIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 4 =