(VIDEO) DAN MANU, PETRECERE LA AZILUL DE BĂTRÂNI DIN PITEȘTI

Stiri Video

Joi, 27 decembrie 2018, de Sf. Ștefan, la Centrul de Îngrijire și Asistență Pitești (Azilul de Bătrâni din cartierul Găvana) a avut loc o adevărată petrecere, ca în familie.

Mulți dintre cei 147 de bătrâni internați aici, pentru care acest cămin este casă, s-au bucurat de un concert susținut de artiștii de la “Doina Argeșului”, având parte și de alte surprize dulci.

Acest lucru a fost posibil datorită președintelui Consiliului Județean Argeș, dr. Dan Manu, și senatorului Șerban Valeca, veniți să le ureze multă sănătate și un an nou liniștit.

Joi, 27 decembrie 2017, chiar de Sf. Ștefan, la Centrul de Îngrijire și Asistență Pitești (Azilul de Bătrâni – cartier Găvana) a avut loc o adevărată petrecere, ca în familie. O parte din cei peste 147 de bătrâni internați aici, pentru care acest cămin este casă, s-au bucurat de un concert susținut de artiștii de la “Doina Argeșului”, artiști ai Centrului Cultural Județean Argeș, dar au avut parte şi de alte surprize dulci. Acest lucru a fost posibil datorită președintelui Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și senatorului Șerban Valeca veniți să le ureze multă sănătate și un An Nou liniștit.”Vă asigurăm de tot respectul nostru! Vă dorim sănătate și să fiţi cât mai mult timp alături de noi! Am venit cu o mică surpiză care sper să vă bucure”, a spus președintele Dan Manu.Atmosfera a fost una de sărbătoare. Mai mulţi vârstnici au cântat şi chiar au dansat împreună cu personalul centrului care le este alături zi de zi.

Publicată de Consiliul Judetean Arges pe Joi, 27 decembrie 2018

”Vă asigurăm de tot respectul nostru! Vă dorim sănătate și să fiţi cât mai mult timp alături de noi! Am venit cu o mică surpriză, una care sper să vă bucure!”, a spus președintele Dan Manu.

Atmosfera a fost de sărbătoare. Mai mulţi vârstnici au cântat şi au dansat împreună cu personalul centrului care le este alături zi de zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 5 =