(VIDEO) DEZASTRU LA RUCĂR! GOSPODĂRII INUNDATE, PERSOANE EVACUATE, FEMEIE GRAV RĂNITĂ

Stiri Video

Update 2: În aceste momente, pe DN 73 se circulă alternativ pe un sens.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung sunt la fața locului și dirijeaza circulația.

Aceștia recomandă șoferilor să dea dovadă de răbdare și politețe în trafic.

Update 1: Traficul pe DN73 este blocat total între localitățile Dragoslavele și Rucăr ca urmare a precipitațiilor. Echipajele de intervenție acționează cu un buldoexcavator pentru îndepărtarea copacilor și eliberarea drumului.

La nivelul ISU Argeș, este activa grupa operativă. Echipajele de salvatori și autoritățile locale rămân mobilizate pentru înlăturarea efectelor.

Update: În urma codului portocaliu, în localitatea Rucăr, s-a format o viitura care a inundat mai multe gospodării. Au fost evacuate 10 persoane de către pompieri și SVSU.

O victimă este o femeie în vârstă de 50 de ani, cu multiple fracturi, luată de viitură. Aceasta a fost preluată de o patrulă de jandarmi, care i-a acordat primul ajutor și a transportat-o, cu mașina viceprimarului, la echipajul Ambulanței, pentru a fi dusă la spital.

Cod portocaliu de inundații în Argeș. FENOMENELE VIZATE:

Scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu depășiri ale COTELOR DE INUNDAȚIE

Bazine afectate: Râurile din bazinele hidrografice: Dâmbovița – bazin superior, Râul Târgului – bazin superior, Argeșel – bazin superior.

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a precipitațiilor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu depăşiri ale COTELOR DE INUNDAŢIE pe râurile din bazinele hidrografice: Dâmbovița – bazin superior, Râul Târgului – bazin superior, Argeșel – bazin superior, județul Argeș.

(Foto, video: ISU Argeș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 1 =