(VIDEO) IMPRESIONANT! REACȚIA UNOR COPII DUPĂ CE PRIMESC CADOURI DE LA POMPIERI

Stiri

”Moș Crăciun a observat ce pricepuți sunt spiridușii pompieri și le-a lăsat o misiune foarte importantă.

Salvatorii de la Detașamentul Câmpulung nu au uitat de menirea lor, aceea de a ajuta oamenii aflați în situații dificile și, ca în fiecare an, au mers în localitățile Cetățeni si Bughea și au împărțit daruri unor familii greu încercate de viață.

Moș Crăciun a observat ce pricepuți sunt spiridușii pompieri și le-a lăsat o misiune foarte importantă. Salvatorii de la Detașamentul Câmpulung nu au uitat de menirea lor, aceea de a ajuta oamenii aflați în situații dificile și, ca in fiecare an, au mers în localitățile Cetățeni si Bughea si au împărțit daruri unor familii greu încercare de viață. Bucuria de a dărui și fericirea de pe chipul celor cărora le-am înseninat sărbătorile ne-au umplut sufletele de recunoștință și putere de a ne continuă misiunile.Faptele bune se întorc spre cei care le-au făcut în forme mai frumoase decât au fost făcute.(Louisa M. Alcott).Sărbători fericite și liniștite!

Publicată de ISU Argeș pe Duminică, 23 decembrie 2018

Bucuria de a dărui și fericirea de pe chipul celor cărora le-am înseninat sărbătorile ne-au umplut sufletele de recunoștință și putere de a ne continua misiunile.” transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

55 + = 62