(VIDEO) NOUL SPITAL DIN MIOVENI, O CONSTRUCȚIE LA SUPERLATIV

Stiri Video

,,Pe șantierul noului spital din Mioveni au început lucrările de anvelopare exterioară a clădirii. Deși ne aflăm în plină iarnă, constructorul lucrază cu motoarele turate, zilnic aprixomativ 240 de muncitori și ingineri asigurându-se că termenele stabilite sunt în grafic.

Panourile exterioare, care nu au doar rol estetic ci și de protecție termică au fost montate în procent de 35 %. Ca și element de inedit, acestea sunt proiectate să curețe singure, cu fiecare ploaie, iar culoarea și caracteristicile rămân neschimbate pentru mult timp.

Preț de 10 minute vă voi invita la o incursiule în interiorul noului spital din Mioveni, o construcție la superlativ, unde calitatea serviciilor medicale nu vor fi doar o promisiune.”, a transmis Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni:

După doi ani de efort susținut din partea administrației locale și muncă neîncetată pe șantier din partea constructorului, indiferent de anotimp sau de condițiile meteo, cel mai important proiect din orașul Mioveni, dar și din județul Argeș, din ultimii 25 de ani, se apropie de final cu fiecare lună, ori săptămănă care trece. Preț de 10 minute vă voi invita la o incursiule în interiorul noului spital din Mioveni, o construcție la superlativ, unde calitatea serviciilor medicale nu vor fi doar o promisiune.

Publicată de Georgescu Ion pe Duminică, 16 decembrie 2018

,,După doi ani de efort susținut din partea administrației locale și muncă neîncetată pe șantier din partea constructorului, indiferent de anotimp sau de condițiile meteo, cel mai important proiect din orașul Mioveni, dar și din județul Argeș, din ultimii 25 de ani, se apropie de final cu fiecare lună, ori săptămănă care trece.”, a mai precizat Ion Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

28 − = 23