(VIDEO) SCANDAL LA PRIMĂRIE PRIVIND LOCURILE DE PARCARE: ,,NU SUNTEM DE ACORD!”

Stiri Video

Astăzi, 20 decembrie 2018, în cadrul ședinței Consiliului Local Piteşti s-a pus la vot un proiect în legătură cu lipsa locurilor de parcare din oraș. Astfel, s-a propus ,,aprobarea regulamentului pentru atribuirea în folosință a locurilor de parcare situate în parcările de reședință amenajate în municipiul Pitești”.

Cu această propunere însă nu au fost de acord câțiva piteșteni care locuiesc în blocurile din spatele magazinului Fortuna. Aceștia au venit la ședința Consiliului Local, arătându-se revoltați și cerând ca locurile de parcare plătite să rămână ale proprietarilor 24 din 24 de ore.

,,Cu ce încurcă această hotărâre? Dacă omul pleacă la muncă sau în concediu, locul poate fi ocupat și de alte persoane, iar la ora 16.00, la 17.00, când se întoarce acasă, locul de parcare va fi liber”, a afirmat primarul Cornel Ionică.

Unul dintre reprezentanții asociațiilor de la „Fortuna” a strigat din fundul sălii: ,,Suntem 500 de familii, nu suntem de acord cu această decizie!”

După discuții tensionate, greu moderate de președintele de ședință Dumitru Tudosoiu, proiectul nu a primit suficiente voturi, consilierii ALDE votând alături de cei de la PNL și PMP, nefiind adoptat. Deși, dacă s-ar fi aprobat, venea în sprijinul a 90% din populația Piteștiului, după cum s-a exprimat viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 4