ZECI DE SCANDALAGII DIN PITEȘTI, AMENDAȚI DE POLIȚIA LOCALĂ

Stiri

În perioada 01.09.2019 – 30.09.2019,  agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea  infracţiunilor, în toate domeniile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, a circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor.

O atenţie deosebită a fost acordată creării unui climat de ordine şi siguranţă în preajma unităţilor şcolare, prin desfăşurarea de acţiuni punctuale în zonele şcolare, cât şi prin prezenţa poliţistului local la  intrarea şi ieşirea elevilor de la cursuri, la 10 unități de învățământ din Pitești.

Astfel, pe linie de linişte şi ordine publică, Poliţia Locală a acordat un număr de 262 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 26.525 de lei.

– au executat acţiuni pentru asigurarea unui climat de siguranţă, în mijloacele de transport în comun.

– Pe parcursul lunii septembrie, au fost desfășurate 18 acțiuni nocturne cu agenți din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente. Au fost vizate toate cartierele orașului, îndeosebi zone unde se tulbură frecvent liniștea și ordinea publică. În urma acestor activitați, au fost legitimate 168 de persoane și au fost sanctionate 87, îndeosebi pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, dar și pentru consumul de alcool pe domeniul public.

În perioada  01.09.2019 – 30.09.2019, agenţii  Poliţiei Locale Piteşti au aplicat  un număr  de  780 sancţiuni contravenţionale.

(Foto: Poliția Locală Pitești)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

39 − = 34