17 STUDENȚI FAC PRACTICĂ LA JANDARMERIA ARGEȘ

Stiri

Începând de astăzi și până pe data de 02.08.2019, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș se vadesfăşura stagiul de practică pentru 16 studenți care provin din Academia de Poliție “Al. I. Cuza” București și un student care provine din Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu.

Astăzi, 22.07.2019, studenții s-au prezentat la unitate, au fost prezentaţi personalului unităţii şi au fost repartizaţi să-şi desfăşoare activitatea în cadrul structurilor operative. Studentul care provine dinAcademia Forțelor Terestre va desfășura stagiul de practică în cadrul structurii de logistică a Jandarmeriei Argeșene.

În cadrul acestui stagiu tinerii jandarmi vor desfăşura misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice,având astfel posibilitatea să-şi însuşească deprinderile practice specifice activităţii de ofițer jandarm, iar pe toată perioada vor fi îndrumaţi de către tutorii profesionali stabiliţi.

La finalul stagiului, studenții vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor transmise instituţiilor de învăţământ din care provin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

27 − 21 =