ACUM, ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI: STREET FOOD FESTIVAL

Administrativ

Între 21-23 iunie, în Piața Primăriei Municipiului Pitești se desfășoară o nouă ediție a „Pitești Streed Food Festival”. Inițiativa are rolul de a folosi spațiile publice de trecere pentru pietoni în spații de socializare. Organizatorii, pe lângă oferta deosebită de mâncăruri, oferă și spectacole în fiecare seară. Nici nu se putea mai bine, după „Street Book Festival” de săptămâna trecută.

Și e bine că s-a amânat, inițial fusese programat de Zilele Orașului, când Piața Primăriei era ocupată de alte evenimente. În felul acesta, se oferă piteștenilor un eveniment în plus!

Pentru Primăria Municipiului Pitești este un mare câștig. Oferă ceva piteștenilor, clipe de relaxare, fără să cheltuiască niciun leu de la bugetul local. Cum știm, spațiile publice atrag mulți piteșteni și, în plus, Primăria nu trebuie să plătească niciun leu pentru spectacolele oferite, asigurate, seara, de către organizatorii festivalului. În această seară, va evolua Zoli Toth, iar mâine seară, îndrăgita trupă VAMA.

Dacă piteștenii au de câștigat, pentru petrecerea timpului liber, nu poate fi decât benefică o asemenea acțiune. Trebuie știut că mulți piteșteni mergeau la Sibiu, Brașov sau Cluj pentru asemenea acțiuni care, iată, pot fi aflate la doi pași, în centrul orașului. Poate ar trebui îndesite asemenea activități care sunt găzduite de Primăria Pitești, în folosul piteștenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 1