FARMACIILE „CATENA” NU AU MEDICAMENTE DECÂT ÎN RECLAMELE TV

Social

Am căzut și eu victimă reclamei agresive pe care Farmaciile „Catena” o promovează pe toate posturile naționale de televiziune, crezând că sunt dotate cu de toate și chiar găsești medicamentele de care ai nevoie.

Am mers astăzi, cu o rețetă a mamei mele, grav bolnavă de cancer, la „Catena”. La cea din Calea București. Închidea, deși mai avea 30 de minute din programul afișat pe ușa de la intrare. „Mergeți la cea de lângă spitalul <Nicolae Bălcescu>”. Am mers, ce puteam face? Acolo era inventar. Am căutat altă „Catena”. Din fericire, nu era coadă, ca altă dată, dar nu avea un medicament din rețeta compensată, așa că a trebuit să merg în altă parte. „La <Fortuna>, sigur găsiți!” Am mers și acolo, îl avea pe cel căutat, dar nu avea alt medicament din rețetă, așa că „vă întoarceți unde l-ați găsit pe celalalt!”

Să alergi prin tot orașul, ce simplu pare, cu traficul de azi! Până la urmă, pe căldurile astea, am mers la „Dona”, am rezolvat. Trecuseră două ore de alergături prin oraș. Ce-ar fi făcut mama mea, atât de bolnavă, dacă ar fi mers personal să își ridice medicamentele de care are atâta nevoie?

O singură certitudine: Farmaciile „Catena”, fără număr și în Pitești, urmăresc doar profitul, dar nu se aprovizionează cu medicamente decât în reclamele tv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

44 + = 52