AMBASADORUL CEHIEI APRECIAZĂ FOARTE BUNA COLABORARE CU C.C.I.A. ARGEȘ

Economic

La invitația ES Dl. Vladimir Valky,  ambasador al Republicii Cehe în România, președintele C.C.I.A. Arges, George Caval, și directorul general, Simion Zanfir, au participat marți, 12 februarie, la o întâlnire cu întreprinzătorii, eveniment organizat bianual de Ambasadă.

Au fost discutate aspecte legate de evenimente organizate de C.C.I.A. Arges la care sunt invitate să participe firme cehești (ex., Târgul AGRO PITEȘTI) și au fost luate contacte în vederea organizării unei misiuni economice în anul 2019 în Cehia, având ca obiectiv central punerea în legătură a companiilor românești din zona de automotive cu companii cehești similare.

De asemenea, președintele George Caval a promovat, în rândul reprezentanților companiilor cehești, Valea Argeșului – cu Transfăgărășanul și obiectivele turistice și de cazare asociate acestuia – ca o alternativă de team buildinguri și turism.

Cu această ocazie, Excelenta Sa Vladimir Valky a evidențiat foarte buna colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, a mărturisit președintele George Caval.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 5