AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU CONCURSUL ,,PITEȘTIUL MEU”

Stiri

Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, organizează, în perioada 22 aprilie – 21 mai 2019, a patra ediție a Concursului de Fotografie „Piteștiul Meu”, cu tema „Locuri și Impresii din Pitești”, în vederea încurajării artei fotografice și din dorința realizării unei radiografii în imagini a vieții orașului nostru.

Fiecare concurent poate participa cu maximum 5 lucrări, atât în format electronic, cât și în formă printată, la dimensiunea A4.

Înscrierea participanților va avea loc în perioada 22 aprilie – 17 mai 2019, iar jurizarea și anunțarea câștigătorilor, pe 20 mai 2019, chiar de Ziua Piteștiului.

Vernisajul expoziției și festivitatea de premiere vor avea loc pe 21 mai 2019, de la ora 15.00, în holul Primăriei Municipiului Pitești.

Câștigătorii vor fi recompensați cu premii, după cum urmează: PREMIUL I – 1200 de lei, PREMIUL II – 800 de lei, PREMIUL III – 600 de lei, MENȚIUNE – 400 de lei.

Regulamentul și fișa de înscriere ale Concursului de Fotografie “Piteștiul Meu”, ediția a IV-a, cu tema “Locuri și Impresii din Pitești”, sunt postate pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro) și pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

90 − = 89