CAMPANIA „FII AJUTORUL LUI MOȘ CRĂCIUN!”

Cultura

Muntenia Fm derulează în această perioadă campania: „Fii ajutorul lui Moș Crăciun!” Fondurile și produsele donate în cadrul campaniei vor fi direcționate către familiile defavorizate, cu ajutorul instituției Crucea Roșie și unităților subordonate Direcției de Asistență Socială și Primăriei Pitești, de pe raza județului Argeș.

Cu ce poţi ajuta?

  • alimente si dulciuri (neperisabile)
  • articole şcolare, carti pt copii
  • jocuri si jucarii
  • produse de igienă personală
  • articole de îmbrăcăminte noi sau purtate, dar care să poata fi utilizate, să nu fie rupte, pătate sau deteriorate ,curate, organizate in pachete pe grupe de varsta cu eticheta, pe care sa fie mentionata varsta si sexul beneficiarului.
  • orice alt cadou de care ştii că s-ar bucura copiii tai sau de care tu te-ai fi bucurat daca ai fi fost copil.

Copiii au vârstele cuprinse între 2 si 18 ani; fete şi băieţi. Cei care doresc să se alăture campaniei noastre pot contribui trimiţând cadourile/alimentele/donațiile la centrul de colectare creat ad-hoc în incinta redacţiei noastre de pe strada TrivaIe, nr. 8. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la nr. 0765 475 625.

Colectarea cadourilor și donatiilor începe din data de 08 decebrie 2020 şi se termină în data de 24 decembrie. Campania se va desfășura cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță impuse de contextul epidemiologic!

O campanie la care INFOPITEȘTI este partener media!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 3 =