CHIAR ACUM! IULIA BADIU, FINALISTĂ LA „STUDENTUL ERASMUS AL ANULUI”

Tineret

Iulia Badiu, studentă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, originară din Pitești, a beneficiat de o bursă Erasmus de 7 luni în Italia, la Palermo.

Tânăra studentă este finalistă în cadrul concursului „Studentul Erasmus al anului”, gala concursului desfășurându-se chiar în aceste momente.

Perioada petrecută cu „Erasmus” în Italia a fost una dintre cele mai semnificative din viața ei, în care s-a dezvoltat pe plan academic, personal, social, și, cel mai important, pe plan spiritual.

A trebuit să exercite eforturi fantastice pentru a putea face față presiunii de a locui într-o altă țară, a cărei limbă nu o cunoștea, de a da examene, de a socializa cu oameni atât de diferiți în mod constant și în același timp de a menține un ritm de viață apropiat de cel pe care l-ar fi clasificat înainte ca normal.

Situațiile în care s-a regăsit au forțat-o să-și dezvolte noi abilități pentru a se integra și a conviețui într-un mediu internațional, dar și de a lucra în spitalele din Palermo.

Menționăm faptul că Iulia este fiica lui Nicolae Badiu, un cunoscut publicist piteștean. Îi urăm succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

78 + = 80