ÎN ACEASTĂ SEARĂ: FCSB – FC ARGEȘ

Sport

FC Argeş va disputa, în această seară, o nouă etapă de campionat. Echipa pregătită de Ionuţ Badea va întâlni, de la ora 21.30, la Giurgiu, pe FCSB, meciul fiind transmis pe Digi Sport, Telekom Sport, Look TV. Confruntarea dintre argeşeni şi bucureşteni contează pentru runda cu numărul 4 din Casa Liga 1. Înaintea acestui duel, FCSB ocupă locul 5, cu 6 puncte, în timp ce FC Argeş se situează pe locul 14, cu 1 punct.

Roş-albaştri au înregistrat două victorii şi o înfrângere în primele trei etape din noul sezon, în timp ce alb-violeţii au bifat două eşecuri şi o remiză. FCSB s-a impus cu 3-0 în confruntările cu Viitorul Constanţa şi Astra Giurgiu şi au cedat în mod surprinzător, cu 2-1, în deplasarea de la FC Voluntari. FC Argeş a pierdut cu 2-3 şi 2-0 partidele cu FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş şi a smuls o remiză în confruntarea de pe propriul teren, din runda precedentă, cu UTA Arad. Bucureştenii se confruntă cu multe cazuri de COVID 19, fiind nevoiți să abordeze cu doar 14 jucători meciul cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League, câștigat de roș-albaștri la penalty-uri, cu 5-4, după ce la la finalul celor 120 de minute de joc, a fost egalitate, 6-6.

Ionuț Badea: „Aştept să facem un meci bun”

Chiar dacă piteştenii vor avea în faţă una dintre echipele care se luptă pentru titlu an de an, antrenorul Ionuţ Badea consideră că piteştenii pot obţine un rezultat bun în această dispută: „Ne aşteaptă o partidă extrem de grea în acest debut de sezon. Venim după două eşecuri şi după un egal pe care l-am scos în extremis, fiind conduşi de UTA pe propriul teren. A fost o remiză cât o victorie pentru noi. Chiar dacă echipa a crescut uşor de la meci la meci, mă aştept să se întâmple acest lucru şi datorită ultimelor două transferuri, Malele şi Marakis. Mă aştept ca şi ceilalţi jucători să reuşească să clădească acel grup unit pe care l-am avut în Liga 2. Nu e uşor, este o muncă titanică ce necesită timp. Atmosfera în cadrul lotului este bună. Mă aştept să facem un meci bun la Giurgiu. Am urmărit echipa FCSB, avem o strategie în minte, ştim ce înseamnă dinamica lor de la mijlocul terenului în sus. Este o echipa ce a arătat o forţă extraordinară în primele două jocuri, în al doilea mai puţin, ceea ce înseamnă o doză de inconstanţă pentru ei. În ceea ce priveşte cazurile de Covid apărute în tabăra adversarului, cred că e momentul să lăsăm deoparte panica. Sunt cazuri asimptomatice. Toată lumea ştie că astfel de persoane au şanse mici sa transmită mai departe virusul. Există un protocol pe care-l respectă toată lumea. E important ce vom face noi în teren. Mereu abordez meciul cu cea mai buna formulă” – a spus tehnicianul echipei noastre, la conferința de presă premergătoare acestui duel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

45 + = 54