JAFAR ARIAS, DE LA FC ARGEȘ, A ÎNSCRIS TREI GOLURI ÎN POARTA CONCORDIEI!

Sport

Fatai și Arias, show cu ilfovenii! FC Argeș – Concordia Chiajna 4-0(4-0). Au marcat: Fatai(min.5) și Arias (min.13, 16, 36). Eroul meciului a fost jucătorul argeșean Arias, cu nu mai puțin de trei goluri marcate!

Profitând de pauza competițională prilejuită de meciurile reprezentativelor naționale ale României, FC Argeș a disputat un amical cu Concordia Chiajna. Confruntarea de pe stadionul Nicolae Dobrin a fost câștigată de alb-violeți cu 4-0 prin golurile marcate de Fatai și Jafar Arias(3).

Piteștenii au început în forță partida și au deschis scorul după doar cinci minute prin Kehinde Fatai care a marcat cu un șut din interiorul careului. Atacantul nigerian al echipei noastre putea realiza dubla câteva minute mai târziu când a trimis cu capul în transversală. FC Argeș și-a dublat avantajul pe tabelă prin Jafar Arias care a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Dumitrașcu. Vârful olandez a realizat dubla trei minute mai târziu după ce a trimis cu capul în vinclu tot dintr-o fază fixă. Atacantul argeșean a realizat hattrick-ul după o respingere greșită a unui adversar. După pauză, antrenorul Andrei Prepeliță a efectuat mai multe schimbări pentru a-i ține în priză pe titularii de drept, dar și pe cei care au evoluat mai puțin în meciurile din campionat. În cel de-al doilea mitan, FC Argeș a mai redus turația motoarelor, piteștenii preferând să-și conserve avantajul luat după primele 45 de minute . Amicalul cu ilfovenii a fost un test util de verificare pentru alb-violeții înaintea duelului de duminica viitoare, de la ora 15.00, de pe propriul teren, cu Farul Constanța.

Caseta tehnică:

FC Argeș: 12. Alexandru Greab – 7.Diogo Viana, 24. Andrei Pițian, 25.Deian Boldor, 26.Iasmin Latovlevici – 8.Ionuț Șerban, 89.Georgian Honciu – 16.Ruan Teles, 20.Kehinde Fatai, 29.Denis Dumitrașcu – 28. Jafar Arias.  Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.

Concordia Chiajna: 24.Leonard Aldescu – 2.Florin Borța, 6.Raul Palmeș, 73.Andrei Marc, 8.Ionuț Biceanu – 19.Marian Anghelina, 14.Florinel Sandu, 20.Nini Popescu, 13.Cătălin Alexe – 22.Valentin Lazăr, 9.Younes Hamza. Antrenor: Claudiu Niculescu.

 

foto: Gabriela Neacșu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

22 − 14 =