MIHAIL OPRESCU, LAUREAT AL CONCURSULUI DE FOTOGRAFIE „PITEȘTIUL MEU”

Cultura

Pe data de 19 mai a avut loc jurizarea lucrărilor trimise de persoanele care s-au înscris la Concursul de fotografie „Piteștiul meu”, ediția a VI-a, cu tema „Locuri preferate din Pitești”. Juriul, format din Ion Sănduloiu (președinte), Larissa Lucici și Adrian – Jan Furduescu, i-a desemnat pe câștigători dintre cei 25 de competitori.

Pentru al doilea an consecutiv, premiul I nu a fost acordat, iar premiul al II-lea a fost câștigat de Mihail Oprescu, pentru fotografia intitulată „Vedere spre Piața Primăriei”. Premiul al III-lea a fost obținut de Ariana Eremia, pentru lucrarea cu titlul „Prins în Trecut”. Mențiunea a fost câștigată de Ioana Dana Badea, pentru fotografia cu titlul „Primăria Pitești”.

Festivitatea de premiere și vernisajul expoziției (ce a cuprins cele mai apreciate lucrări ale Concursului de fotografie „Piteștiul meu”) s-a desfășurat astăzi, de la ora 12:00, în Piața Primăriei. Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, stă sub egida Zilelor Municipiului Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

32 − 28 =