PENSIONARII, COZI URIAȘE LA RATE. TRĂIESC DIN ÎMPRUMUTURI LA C.A.R.

Social

Cu excepția celor care au lucrat în organele de represiune (procurori, ofițeri) sau au pensii speciale, cei mai mulți pensionari au venituri prea mici, din care nu își pot acoperi traiul de zi cu zi și, mai ales, plata facturilor la utilități. Sau nu își pot amenaja un loc de veci mai din vreme, ca să nu fie o povară pe umerii urmașilor această sarcină. Singura soluție pare a fi, pentru foarte mulți pensionari piteșteni, obținerea de împrumuturi de la C.A.R., în condiții destul de avantajoase.

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Pitești (b-dul Republicii, Bl. D5B) este luată cu asalt zi de zi de mii de pensionari, cei mai mulți veniți ca să plătească ratele și cotizațiile de membri, iar o mică parte ca să contracteze noi împrumuturi. Cozile sunt uriașe, la cele patru ghișee, programul de lucru cu publicul fiind redus până la 14.30.

Spațiul de desfășurare pare insuficient, iar personalul de deservire depășit de mulțimea celor care au nevoie de ajutor. Ce politician ar avea curajul să apară în mijlocul acestor oameni?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 4 =