POMPIERII ARGEȘENI AU DONAT SÂNGE

Stiri

La inițiativa voluntarilor ISU Argeș, pentru a susține nevoia de sânge la nivel național, pompierii argeșeni au desfășurat, astăzi, o acțiune de donare de sânge, la Centrul de Transfuzii Județean.

În semn de solidaritate pentru semenii aflați în suferință (pe care, prin prisma meseriei, pompierii au ocazia să îi cunoască zilnic) salvatorii ISU Argeș (voluntari și militari), în frunte cu primul adjunct, locotenent colonel Berevoescu Alin și șeful Centrului Operațional, maior Dincă Alin, au donat un strop de viață.

Ei au înțeles că pot salva nu numai prin intervențiile la care sunt solicitați zi de zi, ci și printr-o simplă donare de sânge. De altfel, nu este prima inițiativă de acest gen a ISU Argeș.

Mai mult decât atât, acțiunea umanitară nu se încheie aici, deoarece voluntarii și-au manifestat dorința de a dona bonurile primite unor familii defavorizate: ,,Suntem extrem de încântaţi să avem alături de noi voluntari dedicați, care au ales să participe, cu profesionalism, la toate activităţile pe care le desfăşurăm, de la intervenții, la acțiuni umanitare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 6 =