TERMO CALOR CONFORT, AVERTISMENT DUR PENTRU RESTANȚIERI

Stiri

Având în vedere că o serie de asociații de proprietari, agenți economici și titulari de convenții individuale de facturare a energiei termice în sistem centralizat nu-și plătească facturile, TERMO CALOR CONFORT S.A. le atrage atenția acestora că vor fi somați și executați silit, prin executor judecătoresc, dacă nu își achită restanțele către societate.

,,Pentru a nu mai ajunge în această situație, în care restanțierii să fie executați silit, să le fie executate bunurile, să li se pună poprire pe conturi, să plătească și cheltuielile de executare, TERMO CALOR CONFORT S.A. face apel către toți beneficiarii sistemului centralizat de furnizare a energiei termice să-și plătească la timp facturile de energie termică.

Toate eforturile noastre privind activitatea de producere și de furnizare a energiei termice este mult îngreunată de debitele restante ale asociaţiilor de proprietari/locatari.

Rugăm, totodată, membrii asociațiilor de proprietaricare și-au achitat obligațiile către asociație să solicite conducerii asociației să le facă dovada plății facturilor către furnizorul de energie termică spre a nu risca sistarea acestui serviciu.

TERMO CALOR CONFORT S.A. va respecta întocmai prevederile legale și va lua toate măsurile necesare în vederea realizării drepturilor și îndeplinirii obligaţiilor ce-i revin potrivit acestora”, transmite sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − = 16