TOT MAI MULȚI PITEȘTENI ALEG PLATA CU CARDUL ÎN AUTOBUZE!

Stiri

Operatorul de transport public local de călători – S.C. Publitrans 2000 S.A., în parteneriat cu Banca Comercială Română şi în colaborare cu TelekomRomânia, a finalizat operaţiunea de montare aechipamentelor de tip POS în autobuze.

Astfel, cele 86 de autobuze ale societăţii de transport public local dispun de câte douăvalidatoare, cu ajutorul cărora oricine îşi poate achitacălătoria prin simpla apropiere a cardului bancarcontactless (Mastercard sau Visa) de unul dintre aparatele disponibile în mijloacele de transport. După aprobarea plăţii, care durează câteva secunde, dispozitivul emite o chitanţă cu o valabilitate de 45 de minute numai în mijlocul de transport unde a fost realizată tranzacţia, pe care utilizatorul este obligat să o păstreze pe tot parcursul călătoriei.

Preţul unui astfel de bilet este acelaşi ca şi în cazul achitării prin celelalte metode de plată şi nu se percepe niciun comision.

Impactul implementării acestui sistem de plată în autobuz a fost unul pozitiv, având în vedere că numărul utilizatorilor este în continuă creştere. Acest sistem face experienţa de a călători mai rapidă şi mai comodă, venind în sprijinul tuturor cetăţenilor, completând sistemele existente pentru vânzarea biletelor, respectiv chioşcuri de vânzare, automate de bilete şi agenţi economici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

67 − 62 =