UPDATE – OFICIAL: CAUZA INCENDIULUI MISTUITOR DE LA FOSTUL RESTAURANT ZAHANA

Stiri

Update 4 iulie: Potrivit ISU Argeș, incendiul ar fi izbucnit după ce o țigară a fost aruncată în zonă, fără să fie stinsă. Astfel că focul nu ar fi fost pus în mod intenționat.

Ar urma ca anchetatorii sa stabilească cine a aruncat țigara, lucru foarte dificil, prin zonă plimbându-se o mulțime de oameni. 

Update: ,,În jurului orei 18.56, cinci echipaje cu cinci autospeciale cu apă și spumă, un echipaj cu o ambulanța SMURD de prim ajutor calificat, două autoscări, trei autospeciale de primă intervenție și comandă, un camion, o barcă și două motopompe de la Detașamentele de Pompieri Pitești, Bradu și Mioveni, dar și colegi sosiți din timpul liber, din proprie inițiativă, au intervenit pentru stingerea unui incendiu violent izbucnit la clădirea unui fost restaurant din municipiul Pitești, cartier Tudor Vladimirescu.

Nu au existat victime, iar incendiul a fost lichidat după aproximativ 12 ore. Incendiul s-a propagat și la o construcție din vecinătate, afectând parțial branșamentul la energia electrică, lampa de iluminat și parțial panoul sandwich de protecție.

Au ars: construcția din lemn, dezafectată, pe circa 500 mp;

Sursa probabilă: în curs de stabilire;

Împrejurarea: în curs de stabilire”, transmite ISU Argeș.

Vechiul restaurant „Zahana”, din Tudor Vladmirescu, locul atâtor întâlniri romantice, a ars în această seară din temelii. Nu se cunoaște cauza incendiului.

La fața locului a intervenit ISU Argeș, pentru a stinge și localiza incendiul. Circulația pe Strada Tudor Vladimirescu a fost închisă mai bine de o oră, pentru intervenții.

Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

49 + = 52