DEPUTATUL NICOLAE GEORGESCU S-A ÎNTORS LA P.S.D.!

Politic

Recent, deputatul argeșean Nicolae Georgescu a părăsit P.S.D. pentru a se înscrie în partidul lui Victor Ponta, Pro România. Dacă anunțul l-a făcut atunci pe facebook, iată că, astăzi, tot pe facebook, tânărul deputat argeșean își anunță revenirea la P.S.D.!

„După trei săptămâni de reflecție, am înțeles, mai bine mai târziu decât niciodată, faptul că mandatul de deputat obținut în 2016 reprezintă expresia votului dat Partidului Social Democrat de către cetățenii din județul Argeș.
Consider că decizia de trecere la o altă formațiune politică reprezintă o formă de distorsionare a votului din Parlamentul Romaniei și că, ceea ce înseamnă reprezentativitatea cetățenilor, se anulează.
De asemenea, nemulțumirile punctuale și personale nu pot fi puse în balanță cu rolul major al conducerii PSD Argeș, al tuturor primarilor PSD din județ, al reprezentanților de organizații, al celei mai mari și puternice organizații PSD, cea a Municipiului Pitești, în alegerea mea ca deputat.
Drept urmare, începând de astăzi, mă regăsesc în organizația municipală a PSD Pitesti și vreau să reprezint, prin votul meu, așa cum am făcut-o de la începutul mandatului până astăzi, fără nicio sincopă, interesele celor care mi-au dat votul, ale tuturor cetățenilor județului Argeș.

Deputat, Nicolae Georgescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 1 =