PREMIERUL LUDOVIC ORBAN, LA PITEȘTI

Politic
Astăzi, 16 septembrie a.c., la sediul Palatului Administrativ, în prezența primului –ministru, Ludovic Orban și a ministrului transporturilor, Lucian Bode, a fost semnat contractul de proiectare și execuție a Tronsoanelor 3 și 4 ale drumului expres Craiova-Pitești. Contractele de proiectare și execuție ale celor doua tronsoane de drum expres, finanțate din fonduri europene, au fost încheiate între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și o asociere de firme românești, ce a fost declarată câștigătoare în cadrul procedurii de achiziție publică.
Tronsonul 3, în lungime de 31,75 km, face legătura între localitățile Slatina și Colonești din județul Olt, iar Tronsonul 4, în lungime de 31,88 km, leagă localitatea Colonești de Autostrada A1, în zona localităților Cătanele și Oarja din județul Argeș.
Guvernul României, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului Județului Argeș, acordă o importanță deosebită infrastructurii de transport din județul Argeș, urmând a fi demarată licitația pentru întocmirea studiului de fezabilitate al Centurii de Vest a municipiului Pitești, între localitățile Albota și Bascov. Un vechi deziderat al administrației piteștene.
În cadrul vizitei de lucru de azi, de la Pitești, primul-ministru Ludovic Orban a efectuat şi o vizită la şantierul de construcţii al Sălii Polivalente, investiţie finanţată din bugetul Companiei Naţionale de Investiţii, un proiect inițiat de către Primăria Municipiului Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

94 − 88 =