(VIDEO) BĂRBAȚI DIN ARGEȘ, ÎNCĂTUȘAȚI ÎN TRAFIC

Stiri Video

În urmă cu puțin timp, Jandarmeria Argeș anunță faptul că 2 bărbați, din Argeș, supectați de furtul mai multor produse de valoare au fost opriți în trafic și încătușați:

În urma unor informații obținute a reieșit faptul că în cursul zilei de astăzi va ajunge în județul Argeș, din Suedia, o autoutilitară cu doi ocupanți, care transportau anumite bunuri despre care existau indicii că au fost sustrase de către aceştia.

Astfel, în jurul orei 13:00 autoturismul a fost identificat în trafic pe raza comunei Drăganu, iar cu ajutorul polițiștilor rutieri a fost oprit. Cele două persoane au fost încătușate deoarece existau informații că ar putea avea comportament agresiv, după care au fost conduse la sediul I.P.J. Argeș pentru efectuarea verificărilor ce se impun.

După verificarea documentelor găsite în mașină și verificarea în bazele de date operative s-a confirmat faptul că aceasta este furată și plăcuțele de înmatriculare sunt false.

Pentru aceste fapte s-au întocmit documentele de constatare, fiind sesizate organele de cercetare penală în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 3 = 5